Mikä on yrityslainan toimintatapa?

Mikä on yrityslainan toimintatapa?

laina

Yrityksen kehittymisvaiheessa, menoja saattaa tulla eteen enemmän kuin alunperin suunnittelikaan. Oliko yrityksen kvartaalivälein tapahtuviin muutoksiin varattu budjetti sittenkin liian pieni, tai lähtikö yritys kasvuun nopeammin kuin alunperin suunnittelit ja nyt nykyiset työvälineet eivät enää riitä? Tuliko maailmaantalouteen yllättävä käänne, joka vaikuttaa myös sinun yritykseesi? Tällöin yrityslaina tulee hyödylliseksi.

Kenelle yrityslaina sopii?

Yrityslainaa haetaan usein nimenomaan yrityksen yllättäviin menoihin ja avuksi yrityksen kasvun kehittämiseen. Onko maailmalle tulossa suurempi messutapahtuma, johon yrityksesi on menossa esittelemään tuotteitaan/palveluitaan tai toimintaansa, mutta pressimateriaalit ja oman messutilapisteen pystyttäminen veisi liian ison osan budjetista?

Pyöritätkö pientä pesulatoimintaa, jossa kuudesta pesukoneesta kaksi hajoaa peräkkäisinä päivänä? Edelliskuussa yrityksesi oli juuri muuttanut isompiin tiloihin, jolloin muuttoauton ja -miesten, sekä uuden tilan takuuvuokra vei säästöön kertyneitä varoja. Yritys ei kuitenkaan toimi täydellä teholla, ellei kahta hajonnutta pesukonetta saada jollakin tavalla uusittua. Joko uudet koneet tilalle tai korjaaja paikalle, mutta kumpikaan ratkaisu ei ole ilmainen.

Tällöin yrityslaina tulee tarpeeseen.

Yrityslainaa haetaan useimmiten seuraavanlaisissa tilanteissa:

Millaiset yritykset voivat hakea yrityslainaa?

Yrityslainaa voivat hakea yritykset ”vauvasta vaariin”-menetelmällä, eli käytännössä millainen yritys tahansa, kunhan tietyt kriteerit täyttyvät. Yrityslainaa voivat siis hakea niin Helsingissä sijaitsevat digitaalimarkkinoinnin ammattilaiset, kuin Inarissa kalastusbisnestä harjoittavat kalastajatkin. Ei ole yritystä, joka ei hyötyisi yrityslainan tuomasta rahallisesta helpotuksesta.

Mitä lainanhakijalta vaaditaan?

Kuten aiemmin mainittu, lainan saamiseen vaaditaan, että tietyt kriteerit tai ehdot täyttyvät. Nämä ehdot ovat:

3462 katsomiskerrat
url kopioitu
65,000
1000 300,000
1kuukausi
1 kuukausi 36 kuukautta
Kuukausittainen maksu
69,980 €/kk
Luoton kokonaismäärä
69,980
The loan requires at least 2 guarantors
Hae
lainaa